Συμβουλές

Πώς να επιλέξετε και να φροντίσετε σωστά τα lingerie σας

Χρήσιμα TIP για

να επιλέξετε και να φροντίσετε σωστά τα lingerie σας

1. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και ΟΧΙ αυτό που σας αρέσει

Μην έχετε ως κριτήριο αν σας αρέσει κάτι, αν είναι στη μόδα ή αν είναι σέξι. Πειραματιστείτε με διαφορετικά στιλ. Το σουτιέν πρέπει να έχει καλή εφαρμογή. Έτσι αναδεικνύει καλυτέρα το στήθος σας, εφαρμόζουν τα ρούχα σωστά αλλά το πιο σημαντικό, προστατεύει μακροπρόθεσμα το στήθος σας από τυχόν χαλάρωση.

2. Να φοράτε όμορφα εσώρουχα

Λέγοντας όμορφα δεν εννοώ απαραίτητα από δαντέλα. Μπορεί να είναι ένα απλό λευκό βαμβακερό εσώρουχο, αλλά πιστέψτε με, ακόμη και σ’ αυτό η ποιότητα και η σωστή εφαρμογή παίζουν ρόλο. Γιατί πολύ απλά μπορεί να έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία σας.

 

 

3. Μην τα κρατάτε για πολύ καιρό

Καλό θα ήταν να τα ανανεώνετε ανάλογα με τη χρήση. Αυτά που φοράτε περισσότερο, πρέπει να τα ανανεώνετε πιο συχνά. Αυτά που φοράτε σε πιο ειδικές περιπτώσεις, θα πρέπει να διατηρούνται σε καλή κατάσταση για αρκετό καιρό.

4. Φροντίστε τα σωστά

Η σωστή φροντίδα είναι εξίσου σημαντική με την ποιότητα και την εφαρμογή. Πλένετε τα στο χέρι, τοποθετείτε τα σωστά στα συρτάρια σας και φροντίστε τα, για να τα κρατήσετε σαν καινούρια. Αν κάποια μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο, επιλέξτε ένα ελαφρύ πρόγραμμα χωρίς στύψιμο και τοποθετείστε τα στις ειδικές προστατευτικές θήκες. Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη είναι το να τα τοποθετείτε λάθος στα συρτάρια σας, με αποτέλεσμα να χαλάει το σχήμα τους. Μην τα ρίχνετε όλα μαζί μπερδεμένα, γιατί όταν τα ψάχνετε και τα τραβάτε, ξεχειλώνει το ύφασμα τους ή μπορεί ακόμη και να πιαστούν στη γωνία του συρταριού και να σκιστούν.