ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Αίσθηση Πολυτέλειας στα Εσώρουχα

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Επιλέγουμε για εσάς τα καλύτερα προϊόντα, κορυφαίων οίκων εσωρούχων από Ελλάδα και εξωτερικό.

Η ιστορία μας

Την Άνοιξη του 2010 γεννιέται το κατάστημα εσωρούχων COQUET και ξεκινάει το ταξίδι του μαζί σας.

ELEGANT LINGERIE

Σχετικά με εμάς...

Την Άνοιξη του 2010 γεννιέται το κατάστημα εσωρούχων COQUET και ξεκινάει το ταξίδι του μαζί σας.

Από τότε το εσώρουχο, η πιτζάμα ,το homewear και το μαγιό, διεκδικούν και κερδίζουν την εικόνα του προϊόντος πολυτελείας.

Κορυφαίοι οίκοι εσωρούχων και μαγιό του εξωτερικού όπως η TRIUMPH και η SLOGGI ,αλλά και επώνυμες ελληνικές εταιρείες όπως η HARMONY HOMEWEAR , η GALAXY PYJAMAS PARADISE και η SOLANO , μας δείχνουν την προσωπική διάσταση στην πολυτέλεια.

Το οικείο περιβάλλον, η εξειδίκευση του προσωπικού, η προσωπική επαφή και η άριστη ποιότητα των προϊόντων, είναι για το κατάστημα COQUET κάτι παραπάνω από ”φιλοσοφία”…

Είναι σταθερός τρόπος λειτουργίας!

Το εσώρουχο αντιπροσωπεύει σίγουρα περισσότερα πράγματα από απλό ρουχισμό….
Είναι ταυτισμένο με τις αισθήσεις περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Είναι υλικό φαντασιώσεων…
Το COQUET, όπως προδίδει και το όνομα του, έχει πάντα κατά νου την ανάγκη κάθε γυναίκας να αποκαλύψει τη μοναδική κομψή της ταυτότητα. Με οξύ αισθητικό κριτήριο, παρέχει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες του και όλοι εμείς στην ομάδα εξυπηρέτησης COQUET είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε να καλύψετε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

– Άπλα επισκεφθείτε μας ! –

Η επιχείρηση μας βραβεύτηκε στην ΧΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με βαθμό 5/5 !
Το βραβείο απονέμεται με βάση τις υπάρχουσες αξιολογήσεις σε ιστοτόπους που περιέχουν έγκυρες κριτικές. Μετά την συλλογή και ανάλυση των δεδομένων, η εταιρία Coquet by Ermidou είναι πια μεταξύ των εταιριών με την καλύτερη βαθμολόγηση στην Ελλάδα!
Και συνεχίζουμε!